جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

آزادسازی قیمت سوخت رویکرد مناسبی نیست

سخنگوی صنف جایگاهداران کشور گفت: هر نامزدی از هم اکنون خود را به افزایش قیمت بنزین حریص نشان دهد، یعنی معتقد به آزادسازی قیمت سوخت است و باید در دوران ریاست جمهوری وی، منتظر قیمت‌های باورنکردنی بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 02
کد خبر: ۲۴۷۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضانواز، سخنگوی صنف جایگاهداران کشور ، اظهار داشت: هر کاندیدای ریاست‌جمهوری که هنوز نیامده، صرفا برای تامین کسری بودجه دل به گرانی بنزین ببندد یعنی معتقد به دلاریزه کردن قیمت است و این انتخاب مردم نیست، حالا چه قصد داشته باشد یکدفعه مثل سال 98 انجام دهد و آن حوادث تلخ رخ دهد و چه آرام آرام جا بیاندازد.

 

وی ادامه داد: تغییر قیمت بنزین تابع شرایطی است که نفع و ضرر مردم و بخش خصوصی در آن وجود دارد؛ مردم انتظار دارند برنامه‌های مشخص اقتصادی از کاندیداها بشنوند و کلی‌گویی یا حرف‌های هیجانی که اکثرا برای جذب رای یا جنجال سازی گفته شود به نفع کشور و مردم نیست، حتی اگر نامزدی بتواند با این روش‌ها رای بگیرد.

 

سخنگوی صنف جایگاهداران کشور تصریح کرد: هر نامزدی از هم اکنون خود را به افزایش قیمت بنزین حریص نشان دهد، یعنی معتقد به آزادسازی قیمت سوخت است و باید در دوران ریاست جمهوری وی، منتظر قیمت‌های باورنکردنی بود.

 

وی افزود: همچنین اگر نامزدی قصد دارد ساختار جدیدی در مورد سوخت ایجاد کند باید توجه به شرایطی بومی کشور در بخشهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی و امکان سنجی فرآیندهای اجرایی را از طریق مشورت با همه فعالین و کارشناسان داشته باشند و در خصوص قیمت حامل‌های انرژی مهمترین مساله اینست که اولا مردم و بخش خصوصی ضرر نکنند، دوما عدالت فراموش نشود و سوما رویایی فکر و عمل نشود.

 

نواز با بیان اینکه "دولت سیزدهم از هر لحاظ امکان افزایش منطقی قیمت بنزین را داشت و قطعا برای دولت درآمد ایجاد میشد و منابع مالی خوبی تامین میکرد"، گفت: شهید رئیسی دغدغه سفره مردم را داشت و نگران مردم بود و این کار را انجام نداد و حتی برای افزایش حداقلی قیمت هم مقاومت می‌کرد./ تسنیم

ارسال نظر